Kjøpsinformasjon

Når du sender forespørsel via vår nettbutikk eller gjennomfører kjøp så aksepterer du våre kjøpsbetingelser. Dluxevent.no forbeholder seg retten til å gjøre endringer i varesortimentet. Vi forbeholder oss retten til å fjerne varer fra sortimentet før et kjøp gjennomføres. Hvert forsøk på bedrageri vil bli rapportert til politiet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere et kjøp dersom det er mistanke om svindel.

 

Priser

Prisene på nettbutikken er i norske kroner. Alle priser vises inkludert 25 % MVA på nettsiden. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten forvarsel dersom feil pris er angitt og retten til å kansellere ordrer der varer med feil pris er bestilt. Vi kontakter deg hvis du kjøper en vare til feil pris. Priser på produkter er kun pris på gjeldende produkt og er ikke inkludert tilleggsprodukter eller tjenester som frakt eller opp/nedrigg o.l. 

Egne priser gjelder for bedriftskunder. Kontakt oss for priser. 

 

Betaling

Betaling skjer i norske kroner. Vi tar ikke imot kontanter, sjekker, gavekort eller lignende. 

Privatkunder 

Vi sender vipps krav i forkant av oppdrag/utlevering. Betalingen skjer som en del av bekreftelsen av bookingen. Vi trenger ditt telefonnummer for å sende vipps krav. Vipps-kravet er aktivt i 48 timer og må betales innen den utløper. 

Bedrifter

Vi sender faktura til bedrifter etter bekreftet forespørsel og gjerne etter utført kjøp/oppdrag med forfall på 10 dager. Vi kan både sende EHF og e-post-fakturaer. Vi forbeholder oss retten til å ta en kredittsjekk av bedriftskunder. Vi trenger organisasjonsnummer og en e-postadresse til fakturamottak for å kunne sende faktura til deg. Ved manglende betaling sendes kravet videre til inkasso. 

Renter ved forsinket betaling/inkassogebyr

Dersom kjøperen ikke betaler kjøpesummen i henhold til avtalen, kan selger kreve renter av kjøpesummen etter forsinkelsesrenteloven. Ved manglende betaling kan kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso. Kjøper kan da bli holdt ansvarlig for gebyr etter inkassoloven.

 

Trykkfeil, produktbilder og produktinformasjon

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil i tekster på nettsiden. Produktbilder er kun en illustrasjon, men de fleste produkter kan tilpasses etter ønske. Vi forbeholder oss retten til kreativ frihet på produkter der det er behov. Dimensjoner på ballong-produkter er et cirka-tall og kan variere noe. 

 

Henting & Levering

Privatkunder: 

Vi tilbyr henting og levering på Østlandet. 

Du kan selv hente på vårt lager i Sandefjord etter avtale. Det er ikke bemanning på lageret hver dag, så vi må avtale dato og tidspunkt ved henting. Noen produkter er for store til å passe inn i en passasjer bil eller krever opprigg av Dlux Event. På disse produktene har vi tatt bort alternativene om henting. 

For levering starter fraktkostnadene på 350 kr og gjelder på levering i Sandefjord, Larvik og Tønsberg. Ved levering utenfor Tønsberg, Sandefjord og Larvik, legger vi på 5 kr per kilometer. Vi har mulighet til å sende visse produkter med budbil, ta kontakt hvis det er ønskelig. 

Bedrift/kjøpesenter: 

Ved større dekorasjoner så kan vi reise rundt i hele Norge. Egne fraktpriser for bedrift. 

 

Forsinkelse i leveringen

Hvis vi av en eller annen grunn ikke kan levere bestillingen din i tide, vil vi informere deg om dette og grunnlaget for forsinkelsen. Vi avtaler eventuelt nytt leveringstidspunkt. Dersom vi ikke har mulighet til å levere i det store og hele av en eller annen grunn så betaler vi tilbake beløpet. Vi strekker oss langt for å unngå forsinkelser. 

 

Transportskader

Dersom en vare du har fått levert av oss ikke er i rimelig stand, så ønsker vi å bli kontaktet så fort du finner ut av det, slik at vi får mulighet til å fikse opp i det ved å levere en ny vare, forklare hvordan du kan fikse det eller eventuelt gi en kompensasjon. 

 

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for varer du har kjøpt (utenom frakt og gebyrer). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: post@dluxevent.no  og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Returadressen ser du nederst på denne siden. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Returforsendelsen må betales av kunde. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert, refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. 

Vær oppmerksom på at angreretten ikke omfatter spesialproduserte varer, for eksempel egendesignede produkter utifra dine egne valg, varer som forringes raskt ved bruk. 

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler, ta kontakt med Forbrukerrådet.

 

Ballonger

Ballonger er ferskvare og har kun en begrenset holdbarhetstid. Oppblåste ballonger kan bli påvirket av miljøet rundt seg, blant annet temperatur, skiftende vær og vind, solforhold, mennesker, støv, ventilasjonsanlegg osv. Vi kan dermed ikke ha noe garanti for holdbarhet av oppblåste ballonger. Vi leverer kvalitets dekorballonger og har lang erfaring med oppbevaring og håndtering av ballonger for å sikre at de holder så lenge som mulig. Vi har erfart at ballonger har holdt på luften i over 1 år, så dette er ikke umulig med riktig oppbevaring. Man kan også oppleve at ballonger sprekker dessverre. Vi anbefaler at dersom du ønsker å oppbevare ballonger over en lengre periode, at man tar plastfolie rundt ballongene for å beskytte dem. Vi selger dette hvis det er ønskelig. 

Heliumfylte latex/gummi med hifloat ballonger svever i 24 timer. 

Heliumfylte folieballonger svever i 3 dager. 

Utleievilkår 

Utleie av Aktiviteter og utstyr

Dlux Event tilbyr aktiviteter og utstyr for utleie.

Dlux Event forplikter seg til å levere leieobjekter av høy kvalitet i driftsklar tilstand. Vi har egne rutiner som kontrollerer og vedlikeholder leieobjektene før og etter utleie.

Kunden er i leieperioden ansvarlig for alle skader eller tap av utstyret. Fritak fra ansvaret kan skje dersom skaden eller tapet skyldes tekniske feil eller mangler. Leietaker plikter derfor å kontrollere leieobjektet før bruk og ta kontakt med Dlux Event om leieobjektet ikke skulle være i forventet tilstand.

 

Skader på leieobjekt

Alle skader, tekniske feil eller uhell som eventuelt oppstår i leieperioden skal meldes til DLUX event omgående. Vi vil da gjøre vårt beste for å hjelpe leietakeren. Skader meldes til booking@dluxevent.no omgående. Dette gjelder også ved tyveri.

Oppstår skadene ved feil bruk, forsettlighet eller uaktsomhet vil Dlux Event kunne kreve dette dekket av kunde. Dette gjelder også om utstyret leveres tilbake i vanskjøttet eller tilgriset utover det normale.

Vi streber alltid etter å gi de beste råd og tips for bruk av leieobjektet, men er ikke ansvarlig for utførelse eller for direkte eller indirekte skader eller tap som skyldes bruk av leieobjektet, forsinkelser eller feil på leieobjektet.

 

Bruk av Leie Produktet

Bruk av leieobjekter skjer på eget ansvar. Leietaker er ansvarlig for at utstyr og tilbehør benyttes på en slik måte at det ikke blir skadet eller urimelig tilgriset. Riktig og sikker bruk av utstyret er leietakers ansvar. Dlux Event legger til rette for riktig bruk av utstyret ved å gjøre tilgjengelige bruksanvisninger og instruksjoner sammen med produktet og/eller på sine nettsider. Det er kundens ansvar å sette seg inn i Utleiers bruk og sikkerhetsrutiner før bruk av utstyret.

Du må også følge utstyrets bruksanvisning og andre anvisninger fra Utleieprodukter.

Leiepris er basert på bruk i ett døgn, 24 timer. For bruk utover dette avtales særskilt pris. Utleieren er ikke ansvarlig for leietakers valg av aktiviteter og utstyr eller at de tilfredsstiller leietakers krav og behov, med mindre dette er spesielt og skriftlig avtalt.

 

Leietakers rettigheter og plikter

Disse vilkårene må aksepteres før bestilling på nettsiden.

Leietakeren må returnere leieobjektet før avtalt dato og tid utløper og på avtalt leveringsform. Leietakeren forventes å holde seg oppdatert om utleiers åpningstider. Forsinket tilbakelevering vil medføre ekstra kostnad for kunden, dersom ikke annet er skriftlig avtalt. Alle produkter må innleveres til oss før klokken 10:00 for å unngå ny dagleie.

 

Endring eller kansellering av ordre

For å endre ordre må Dlux Event kontaktes. Endringene vil ikke være gyldig før de er bekreftet skriftlig fra oss. Dette for å sikre at leieobjektene faktisk er ledig. Hvis ikke annet avtalt og bekreftet må leieobjektet returneres til avtalt tid. Forlengelse av leieperioden kan skje før leieperiodens start og/eller under leieperioden ved å endre leiestart eller leieslutt.

Endringer og kanselleringer av leieobjekter som medfører at tilgjengeligheten av leieobjektene for andre brukere endres kan være forbundet med en endringsavgift for å dekke kostnader ved ombooking.

 

Utlevering og retur av leieobjekter

Utlevering og retur skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i mailen. Vi har ansvar for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.

Dersom utleveringen av leieobjektene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når utlevering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt eller leieobjektet(ene) ikke er disponibelt.

Leietaker/kunde er ansvarlig for produktet til det er returnert til oss.

Vi kontrollerer leieobjektene tilstand og funksjon og at alle deler er til stede når de kommer inn på vårt lager. Ved komplett levering i kontraktsmessig stand så avsluttes leieavtalen.

 

Endringer i vilkår og betingelser

D Lux AS forbeholder seg til enhver tid retten til å endre eller erstatte disse vilkårene. Gjeldende vilkår er alltid tilgjengelig på dluxevent.no. Dersom D Lux AS vurderer at endringene i vilkårene er vesentlige i forhold til leietakers rettigheter eller plikter, vil endringene gjøres tilgjengelig på dluxevent.no 30 dager før de trer i kraft.

Ved bruk av tjenesten etter at endringene i vilkårene er gjort tilgjengelig på dluxevent.no,

godtar du å være bundet av de oppdaterte vilkårene. Hvis du ikke ønsker å godta de nye vilkårene, kan du ikke bruke Dlux Event.

 

DLux Event 

D Lux AS 

Organisasjonsnummer: 922127050

Fakturaadresse og besøksadresse (etter avtale): Bekkeveien 9, 3236 Sandefjord – Inngang hvit dør, ved siden av garasjeporten. 

 

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss for spørsmål knyttet til kjøpsbetingelser.