Historien

Om DLUX

220814_DluxEvent_19Jpeg_HI0019

Historien

Eventyret startet i 2019

Hvordan ble DLUX EVENT egentlig til?

Selskapet vokste frem i lyset av et brennende ønske om å yte god service og servere dekor og aktiviteter som skiller seg ut. Gründeren bak DLUX heter Lill Merete Nilsen, som er på sitt tiende år som eventkoordinator. Hun har rukket å dyrke kreativiteten sin, og opparbeide kunnskap som tydelig kommer frem i arbeidet hennes.

Lill Merete har lenge jobbet for andre i eventbransjen, men valgte etterhvert å ta det store steget og starte for seg selv. Private arrangementer som bursdager og bryllup, og jobbeventer som teambuilding, årsfester og kickoffs, var eventer hun startet med å perfeksjonere. 

Veien til suksess har likevel ikke vært enkel å tråkke opp. Gjennom isolasjon og korona, var det vanskelig å leve av og arrangere eventer og festligheter, når man verken kunne treffes eller feire noe som helst. DLUX var nødt til å tenke utenfor boksen, og det var akkurat det de gjorde da de oppfant «morroposen». Ballonger i alle slags farger, størrelser og fasonger fylte morroposen, noe som sørget for at barna hjemme ble underholdt i timevis. DLUX leverte morroposen personlig fra dør til dør, enten det skulle feires bursdag eller når familier følte at restriksjonene ble litt for tunge.

Ved siden av dette, tok DLUX også oppdrag hjemme hos de som trengte hjelp til organisering og rydding av diverse roterom. Etter pandemien har DLUX EVENT klart å videreføre suksessen, og i dag jobber både Lill Merete, samboeren Finn, datteren Sandra og hennes barndomsvennine Julie, fast i firmaet. I årene etter pandemien har DLUX utviklet seg raskt og gått fra et lite lager i det gamle gutterommet til Finn, til å nå ha et stort lager i Sandefjord på 250 kvm! DLUX beveger seg mer og mer inn mot kjøpesenter markedet og leverer store dekorasjoner, ballongdekorasjoner og aktiviteter til en rekke kjøpesentere rundt omkring i landet. Samtidig som de også leverer til bedrifter og privatpersoner som skal arrangere noe. 

Hele familien

Hils på menneskene bak

Lill Merete Nilsen

Gründer, daglig leder, salgssjef

Det er få mennesker som er like energiske og lidenskapelige som Lill Merete. Hun drives av godt humør, og er ofte den som sprer det videre til andre. Lill Merete ble født og oppvokst i Tønsberg, men valgte å flytte til Sandefjord etter at hun møtte kjæresten Finn i Las Vegas. Da karrieren hennes startet som sydame og designer i showbusiness, ble hun raskt glad i håndarbeid og fysisk arbeid.

Som en sirkusartist, sjonglerer Lill Merete mange baller i luften med stålkontroll, og er i tillegg kjent for sin imponerende organiseringsevne. Etter mange år som scenograf og kostymedesigner gikk veien videre inn i eventbransjen, hvor hun nå blomstrer. Når hun ikke arbeider, er hun opptatt av å være en støttespiller for venner og familie, og tilbringer all den tiden hun kan med denne sirkelen.

Sandra Emilie Nilsen

Digital og Kreativ koordinator med personalansvar

Sandra Emilie er den yngste i D-Lux, og som datteren til Lill Merete, er hun også naturligvis full av entusiasme og kreativitet. Sandra startet sin karriere i eventbransjen allerede som 13 åring, og reiste rundt til ulike kjøpesentre i Norge. Hun har dermed opparbeidet seg god erfaring med ansiktsmaling og barneaktiviteter, kundekontakt, ballongdekor og kommunikasjon.

Tønsbergjenta har alltid vært glad i fart og spenning, og jobbet lenge med å arrangere vannscooterkjøring og utdrikningslag på Melsomvik. Hun fikk tidlig ansvar som hovmester, servitør og aktivitør i store bryllup og firmafester. I tillegg har Sandra studert digital markedsføring gjennom et årsstudium på Noroff, noe som har styrket hennes ferdigheter innen detaljarbeid, grafisk design og ulike medieverktøy. Utover arbeid og utdanning, har Sandra interesser innen reise, hund, hekling, maling og interiør.

Finn Daniel Larsen

Teknisk koordinator og utleieansvarlig

Finn Daniel er den ekte sandefjordingen i denne herlige trioen. Han opptrer rolig og avslappet, og sjarmerte seg inn i livet til Lill Merete før hele event-eventyret begynte. Ikke visste Finn at han også skulle bli dratt inn i dette herlige universet, fylt av ballonger, sene kvelder og mye latter. Med en over middels interesse for tekniske dupeditter, har Finn skapt drømmehjemmet sitt med hjelp av koder, apper, fargerike lys og solide høyttalere i hvert rom.

Ved siden av sin rolle som potet i D-Lux, jobber Finn fulltid i Taxfreen på Torp. Hvis han han fri, holder han seg gjerne oppdatert på gode serier og filmer, ser en viktig fotballkamp, en innspurt i Tour De France, eller at Magnus Carlsen briljerer med sjakkbrikkene.

Julie Hafsås

Kreativ koordinator og Lager-ansvarlig

Vårt nyeste tilskudd i temaet er vår kjære Julie. Ei nydelig dame som tar utfordinger med et smil om munnen og en smittende latter. Hun er langt mer enn det som møter øyet. Hun har 10 års erfaring med interiør og boligstyling og har en sterk estetisk sans. Julie og Lill er barndomsvenner og har det utrolig hyggelig sammen på jobb. 

I tenårene fant Julie interessen for det kreative på flere områder. Hun syntes sløyd var noe av det beste på ungdomsskolen og har siden den gang utviklet snekker ferdigheter. Hun bygde i fjor sin helt egen terrasse og pergola! Vi er imponert og veldig glad for å ha en handywoman på laget. I tillegg til dette har hun interesser som musikk, reising, interiør, design, mat og vin. 

Galleri